گلستانه ارقام پارسیان|های‌تک

نابودی برند کار ساده ایست، اگر تصمیم به این کار گرفتید 5 علت نابودی برند را در این مقاله مطالعه کنید، اطمینان داشته باشید در صورت انجام آنها، به خواسته خود میرسید… علت نابودی...

علت نابودی برند

نابودی برند کار ساده ایست، اگر تصمیم به این کار گرفتید 5 علت نابودی برند را در این مقاله مطالعه کنید، اطمینان داشته باشید در صورت انجام آنها، به خواسته خود میرسید…

4563

علت نابودی برند: عذرخواهی بیش ‌از حد

اگر اشتباهی مرتکب می‌شوید، باید آن را بپذیرید. همه اشتباه می‌کنند و درصورتی‌که دلایل منطقی برای آن وجود داشته باشد، اغلب بخشیده می‌شود. اما ممکن است در این رابطه بیش ‌از حد اظهار پشیمانی کنید. هرقدر بیشتر به این موضوع بپردازید، میزان فروماندگی شما هم بیشتر می‌شود و همچنین بیشتر موجب جلب‌توجه منفی از سوی مخاطبین به شما می‌شود. پس بهترین حالت این است که پذیرای اشتباه خود باشید، عذرخواهی کنید و ضمن تصحیح آن از آن رد شوید.

علت نابودی برند: تضاد در بخش‌های مختلف

مردم باید بدانند که چه انتظاری باید از شما داشته باشند. در این رابطه موقعیت یک فروشگاه خرده‌فروشی را در نظر بگیرید. اگر به‌عنوان یک تولیدکننده به یک فروشگاه محلی مراجعه کنید و ببینید که محصولات را به‌صورت روزانه از تولیدکننده محلی تهیه‌کرده و به مشتری ارائه می‌دهد، تصور می‌کنید که این بازار مناسبی برای ارائه محصول شما به مشتری است. اما اگر در فرایند بازارگردی خودتان به یکی دیگر از شعبه‌های همین فروشگاه در یک‌طرف دیگر شهر سر بزنید و ببینید که همان محصولات را از خارج از شهر تهیه‌کرده و باکیفیت بد به مشتری تحویل می‌دهد، مطمئنا نظرتان نسبت به آن مجموعه به‌طور کل تغییر می‌کند.

توجه داشته باشید که ممکن است یک فروشگاه فیزیکی را اداره نکنید، اما همچنان برندی را در اختیاردارید. بنابراین در تمامی فعالیت‌ها و کمپین‌های بازاریابی خود به‌صورت یکسان عمل کنید. پیام خود را به‌خوبی بشناسید و به‌صورت یکسان و برابر به همه آن را انتقال دهید.

علت نابودی برند: تبلیغ بیش‌ از حد

تبلیغ کردن محصول و خدمات شما کار بسیار خوب و آزموده‌ای است. اما اگر از این رویکرد بیش ‌از حد برای معرفی خود استفاده کنید، به‌عنوان برندی که محتوای هرز انتشار می‌دهد، شناخته می‌شوید و با این کار بجای جذب مشتری، موجب دور کردن مخاطبین از خودتان، برند و محصول خودتان شده‌اید.

علت نابودی برند: عدم ارتباط مناسب

مشتری امروزه به‌هرحال اینترنت محور است. او می‌داند که به‌هرحال می‌تواند شما را در اینترنت پیدا کند و به‌صورت آنلاین با شما ارتباط برقرار کند و در پاسخ انتظار حجم قابل‌توجهی از ارتباط را دارد. اگر در ارائه آن موفق نشوید، آن مشتری را از دست‌ داده‌اید.

این سناریو را تصور کنید: یک مشتری ناراضی به صفحه فیسبوک یا وب‌سایت شما وارد می‌شود و در یک کامنت عدم رضایت خود را اعلام می‌کند. تمامی مشتریان و دنبال کننده گان شما آن نظر با کامنت را می‌بینند (اگر در شبکه‌های اجتماعی باشد)، و درحالی‌که عده‌ای آن را بی‌اهمیت در نظر می‌گیرند (به‌هرحال همه را که نمی‌توانید راضی نگاه‌دارید)، برخی ممکن است آن را بیشتر جدی تلقی کنند و حتی از برند شما روی برگردانند.

از طریق ارتباط آزاد و عمومی، نوشتن برای وی در یک محیط عمومی که برای همه قابل‌مشاهده باشد و توضیح دادن مسئله و دلیل آن برای وی، می‌توانید نظر خیلی از مخاطبین را به‌سوی خود جلب کنید و یا حتی آن مشتری ناراضی را هم مجدداً از آن خود کنید.

اما اگر به این موضوع بی‌توجهی کنید، چه؟ درحالی‌که ممکن است این موضوع برای شما بی‌اهمیت به نظر برسد، ولی دنبال کننده گان دیگری که شاهد این بی‌توجهی از سوی شما هستند، با خود می‌اندیشند که در چه زمانی ممکن است شما همین کار را با آنها هم انجام دهید.

مسائل مرتبط با رضایت مشتری، زمانی که مورد بی‌توجهی شما واقع شود، تنها در یک‌جهت رشد پیدا می‌کند و آن اینکه بدتر و بدتر می‌شود. پس همان‌طور که بالاتر هم یادآوری کردیم، اشتباه خود را بپذیرید، و در جهت اصلاح آن قدمی بردارید. مشتریان شما متوجه برخورد شما می‌شوند و اگر ببینید در صورت برخورد مناسب از طرف شما، مشتری ناراضی همچنان به رفتار خود ادامه می‌دهد، به وی بی‌توجه می‌شوند. من به‌شخصه حتی مواردی دیده‌ام که مشتریان دیگر از برند حمایت کرده‌اند و این همان موقعیتی است که هیچ وفاداری و تبلیغی بهتر از این نمی‌تواند برای شما باشد.

علت نابودی برند: تقلید از دیگران

رقیب شما ممکن است از یک ایده فوق‌العاده برای برندینگ خود برخوردار باشد. ولی اینکه این ایده برای وی کارساز بوده، حتما به معنای کارساز بودن آن برای شما نیست. تقلید از دیگران موجب تخریب برند شما می‌شود و هیچ‌کس میمون صفتی را دوست ندارد.

هر کسب‌وکاری باید پیشنهاد متمایزی از دیگران برای ارائه به مشتریان خود داشته باشد. پس مزیت رقابتی خود را پیدا کنید و با استفاده از آن یک برند متمایز و منحصر به ‌فرد برای خودتان ایجاد کنید، برندی که به‌طور کامل از آن خود شما باشد، نه عاریه از یک برند خارجی دیگر!!

18 فروردین 1395   |   1359 بازدید