گلستانه ارقام پارسیان|های‌تک

در گذشته های بسیار دور، دسترسی به اطلاعات به آسانیِ امروز نبود. مردم عادی هیچ گونه دسترسی ای به اطلاعات دسته اول و مفید نداشتند، اغلب مردم بصورت خانوادگی و در گروه های کوچک قبیله...

اینترنت و کار

  444_1 

در گذشته های بسیار دور، دسترسی به اطلاعات به آسانیِ امروز نبود. مردم عادی هیچ گونه دسترسی ای به اطلاعات دسته اول و مفید نداشتند، اغلب مردم بصورت خانوادگی و در گروه های کوچک قبیله ای کار و زندگی میکردند.

در نتیجه می توانستند اطلاعات و تجربیات و اخبار دست اول را فقط با افراد محدودی شریک و سهیم شوند. همه ی اطلاعات و اخبار مهم در اختیار انحصاری آن یک درصد قشر اعیان و حکما و سیاستمداران و دولتمردان دنیا قرار داشت. در بهترین شرایط هم از میان مردم عادی فقط آنهایی که با این گروه اقلیت بزرگان کشور در تماس بودند می توانستند به اطلاعات مهم و دست اول دسترسی پیدا کنند. با بزرگتر شدن جوامع و افزایش جمعیت، نیاز به کنترل و انحصار بیش از پیش این اطلاعات ارزشمند بیشتر شد. بعدها بشر با ظهور پدیده ای به نام اینترنت روبرو شد که این هم باز در ابتدا در دست اقلیت برتر جوامع قرار داشت. با توجه به اینکه از طریق خطوط تلفن داخلیِ ادارات و خانه ها، امکان دسترسی به اینترنت امکان پذیر شده بود، به تدریج در میان مردم گسترش پیدا کرد و امکان دسترسی به بانک اطلاعات شخصی و ایجاد بانک های اطلاعاتی بزرگ را فراهم نمود.

اینترنت هیولای عظیمی بود که هر روز سرکش تر و لجام گسیخته تر می شد و کنترل و محدود کردنش در دست عده ی کمی از اقشار خاص جامعه دیگر امکان پذیر نبود. واقعیتی که نمی شد انکارش کرد و نادیده اش گرفت، این بود که مردم رفته رفته نیاز بیشتری به این پدیده و دسترسی به اطلاعات پیدا میکردند و این نیازی نبود که بشود برای همیشه به آن بی توجه بود. بدین ترتیب دیدیم که بشر با استفاده از این پدیده ی شگفت انگیز، یعنی اینترنت، توانست پا را فراتر از حد و مرزهای شناخته شده بگذارد و معجزات عظیمی را پدید بیاورد و تحولات شگرفی را بیافریند.

این ابزار بعد از مدتی شروع به گسترش و توسعه کرد، چون در واقع دستاورد و اختراعی گروهی بود و بانک اطلاعاتی گنجانده شده در آن مجموعه ای بود از نتیجه ی افکار و تجربیات و اکتشافات دیگران و در واقع این امکان را فراهم میکرد تا همه ی مردم دنیا بتوانند با یکدیگر تبادل اطلاعات داشته باشند و این نمیتوانست با محدود و انحصاری کردن اینترنت در دست عده ی خاصی از مردم تحقق پیدا کند.

به این ترتیب اینترنت که در ابتدای پیدایش خود، فقط ابزاری محدود بود، روز به روز کار آمدی و کاربری گسترده تر و جامع تری پیدا کرد و به ابزاری قدرتمند و پر محتوی برای تبادل جدیدترین اطلاعات در سطح جهان تبدیل شد.

این گسترش نقش اینترنت در تبادل اطلاعات، خیلی زود به عرصه ی تجارت نیز کشیده شد. در ابتدای کار، این نقش بسیار ابتدایی و کمرنگ بود و کم کم به جایگاهی رسید که اکنون شاهدش هستیم.

دنیای اینترنت پتانسیل های بالا و متنوعی برای رشد و توسعه و گسترش کسب و کار و موفقیت در آن دارد. امروزه کمتر شرکت، سازمان و کسب و کاری را می بینیم که وب سایت اینترنتی نداشته یا به گونه ای از آن بهره برداری نکرده باشد. برخورداری از فضاهای تبلیغاتی، بازاریابی و فروش اینترنتی در دنیای مجازی اینترنت، نوعی قدم فرا نهادن از چهارچوب محدود فضاهای فیزیکی و منطقه ی امن کسب و کار در چهاردیواری دنج ساختمان ها و دفتر کار هاست. نوعی ریسک کردن و کسب و کار خود را در سطح کشور و در عرصهء جهانی معرفی کردن و شناساندن.

همه ی ما میدانیم که شروع هر کار تازه ای و برداشتن اولین قدم برای هر اقدامی، همواره با ترس و نگرانی از شدن یا نشدنِ کار همراه است. اما من در اینجا به شما اطمینان میدهم که اگر حساب شده و با علم و آگاهی نسبت به دنیای کسب و کارِ اینترنتی در این راه قدم بگذارید، از نتایج بی نظیر آن شگفت زده خواهید شد و کسب و کار تان را متحول خواهید کرد.

خلاصه ی کلام: در شرایط فعلی، که فناوری اطلاعات IT بیش از هر دوران دیگری در حال رشد و توسعه در سطح جهان است، آشنایی با این حوزه از علم برای تداوم کسب و کار، بیش از گذشته احساس میشود. کسانی که تصور میکنند همیشه میتوانند با تکیه بر تجارب سالهای گذشته و با استفاده از روش های کلاسیک و سنتی، از این به بعد هم کسب و کار و فروش خود را سرپا و زنده و موفق نگه دارند، سخت در اشتباه هستند! هیچ کسی نمیتواند در خانه بنشیند و انتظار داشته باشد که با نوشتن نامه یا تماس تلفنی، بتواند دوستان و همراهان بسیاری پیدا کند. واضح است که برای برقراری روابط اجتماعیِ موفق و گسترده باید از چهارچوب بسته ی خانه بیرون زد و آن بیرون، در اجتماع، مردم و روابط اجتماعی را لمس کرد. کسب و کار هم همینطور است. نمیتوانید با چند تبلیغ تصویری در رسانه ها یا تبلیغات کاغذی عادی و رایج، در مقابل غول عظیم و نیرومند تبلیغات و بازاریابی و فروش اینترنتی دوام بیاورید و حرفی برای گفتن داشته باشید. همین حالا که ممکن است با نگرانی ها و دغدغه های فروش و تبدیل محصول تان به پول دست و پنجه نرم میکنید، بسیاری از صاحبان کسب و کار با استفاده از دنیای زنده ی اینترنت، به فروش های کلان و شهرت دست پیدا کرده اند و بیشتر از هر کسب و کار دیگری پول بدست می آورند. چرا شما نباید به جمع این جامعه ی موفق کسب و کار های اینترنتی بپیوندید؟!

 

4 اسفند 1393   |   1777 بازدید